• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

boekhouderij1500

donderdag 22 juni 2017

rawepo banner

 

rawepo mzm2015


WWW.RAWEPO.BE   een initiatief van @J de reseller voor Websolutions uit uw eigen gemeente: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Korte Wijkstraat 1 – 2381 Weelde.                          Tel : +32 (0)14 657298              RAWEPO : BTW: BE 0555.956.587

 Plaatsnaambord Ravels-ads                                                                                                                    

 Beste ondernemer,

In 2007 had onze  Ravels en bij uitbreiding ook deelgemeenten Weelde en Poppel nood aan een doorgedreven doch technisch stevig gefundeerd portaal op internet. Een plek  waar nieuws  en sportinformatie, maar ook ander nieuws kon worden geraadpleegd door bewoners van de regio Ravels, Turnhout en zelfs ver daarbuiten. Het wereldwijde net kent immers geen grenzen!

worldWe zijn nu meer dan 9 jaar verder en na een schuchtere start is de RAWEPO website een begrip geworden in Ravels Weelde en Poppel. De stroom berichten die bijna dagelijks te lezen zijn op het internet portaal wordt alsmaar meer bezocht (bijna 11.000.000 gelezen berichten en een dagelijkse stroom van gemiddeld meer dan 1.500 lezers die elke dag terugkeren om het regionale nieuws te lezen) en het succes dat in de eerste vijf jaar reeds werd geboekt kan enkel nog groeien door de uitbreiding van het aanbod nieuws, sport, cultuur en andere interessante inhoud over de gemeenten en inwoners uit groot Ravels en omstreken.

Als ondernemer kan U daar ook van profiteren en uw voordeel uit halen, U kan uw naambekendheid drastisch verhogen door te adverteren op de Rawepo website: www.rawepo.be. Als adverteerder kan u ook rekenen op een gratis redactioneel artikel als u iets interessants heeft te melden over uw zaak.

 

Foto nee-nee-stickerIn de reclamewereld heersen momenteel  twee duidelijke strekkingen, diegenen die zich al waagden aan het internet en ... de anderen.  Deze “anderen” houden nog vast aan de bladen, folders en ander drukwerk dat wekelijks onze brievenbussen doet uitpuilen. De tendens keert zich echter onherroepelijk en het is enkel een kwestie van tijd vooraleer iedereen zich door  het internet zal laten voorlichten. Als belanghebbende van een klein of groter bedrijf op weg naar het medium van de toekomst kunnen wij helpen en bieden U een schitterend alternatief voor de groeiende papierberg die reclame geworden is. Vele mensen beschouwen het als een ware plaag en plaatsen stickers op hun brievenbus om toch maar verlost te raken van al die nodeloze, ongerichte bulk van reclameboodschappen die dikwijls hun doel compleet missen. Een combinatie van beiden is de oplossing! En het hoeft helemaal niet duur te zijn ……  

eurobiljettenOm U alvast te belonen voor de eerste stap naar het maken van reclame op Rawepo  hebben we in het begin speciale tarieven uitgewerkt. De goedkoopste formule start vanaf 1.00 €/ dag(U leest het goed , slechts één  Euro per dag) voor een wisselende banner, mogelijk met een link rechtstreeks naar uw eigen website. Wenst U een andere, meer persoonlijk gerichte formule, dan werken wij samen met U een op maat gesneden pakket uit waarmee U zelf tevreden bent, mail of bel ons gerust voor de voorwaarden of andere mogelijkheden  die we U kunnen bieden, alles uiteraard vrijblijvend met de glimlach. Deze banners verschijnen duizenden keren per dag op de website en we houden daar ook logboeken van bij met de aantallen clicks die er naar uw eigen site gaan via deze reclame balk, zodat we ook kunnen aantonen hoeveel keer uw reclameblok is getoond op de website gedurende een bepaalde tijd.

De tarieven zijn bewust laag gehouden omdat Rawepo.be enkel uit de kosten wil komen om het nieuwsportaal te onderhouden. Deze kosten lopen echter steeds meer op zodat we in de toekomst meer advertenties zullen moeten plaatsen om de zaak draaiende te houden. Daarbij rekenen we het liefst op onze populariteit waar de ondernemers ook hun voordeel bij kunnen doen.

Wenst u speciale banners voor korte termijn te plaatsen, vraag gerust meer info en we bekijken graag uw individuele project samen met u.

De meest gebruikte banner, de leader board staat bovenaan de pagina en is dynamisch. Andere posities voor dynamische banner zijn de zijkanten, hier kiezen we voor de skyscraper banner, hoog en smal. U kan echter ook kiezen voor een passieve banner aan de zijkant die altijd zichtbaar blijft, boven of onder, naar gelang u verkiest. Deze tarieven kunnen variëren van 3 €/dag tot 10€/dag.

 

 Tarieven
 1 jaar  6 maand  3 maand  1 maand   Special
 365 Dagen  180 Dagen  90 dagen  30 Dagen  Volgens Afspraak
 € 365.00   € 229.00  € 139.00  € 59.00

 In overleg

 Layout + opmaak banner kost : 35/150 € .... afhankelijk van aanlevering en wens van de klant.

Via deze link ( pdfadvertentieposities_Rawepo2016.pdf4.67 MB ) kan u zich een idee vormen van de prijzen en de mogelijkheden om te adverteren.

  

webdesig tanka De kleinere zaken of firma’s die zelf nog geen eigen website hebben kunnen ook op onze diensten beroep doen. Wij kunnen onder erg gunstige voorwaarden en in een kort tijdsbestek een mini site of ook een professionele webstek met zelfs uw eigen webwinkel voor U aanmaken om bezoekers toe te laten om verder door te klikken op advertenties naar de personal pages van de adverterende klant om bijvoorbeeld een speciale actie in het voetlicht te plaatsen, bijv. rond Open Deurdagen, Soldenperiode, Uitverkoop of weekaanbieding.

Rawepo regelt alles voor U, van domein registratie tot hosting, ongelimiteerd aantal mailadressen op uw eigen domein ( bijv.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) alles voor een uiterst scherp tarief. U hoeft enkel maar uw domeinnaam in te typen en uw website is klaar om honderden, zelfs duizenden surfers van dienst te zijn.. Er is ook een bepaald maximum aan reclame dat we moeten aanhouden wil uw publiciteit niet in het niets verzanden door de overvloed zoals het in uw brievenbus gebeurt…. Daarom zullen in dit geval de eersten zeker hun plaatsje krijgen, eenmaal de limiet is bereikt kan enkel maar een nieuwe klant worden geaccepteerd als een andere einde contract is.  

market-store-iconGeïnteresseerd in ons aanbod,  stuur dan  snel een mailtje met uw vraag of informatie en wij doen U een offerte waar U als zakenman moeilijk neen tegen kan zeggen !!! In enkele maanden tijd is uw firma een begrip dank zij de steeds weerkerende reclame via de RAWEPO website (sommige banners zijn al meer dan 20.000.000 maal op een computerscherm getoond). Hoe meer succes de website heeft hoe meer U ervan kan profiteren, wees er snel bij en boek nu uw vaste stek op onze regionale webkrant.

 

Meer info nodig, mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.rawepo.be

 

 

 

blog comments powered by Disqus

OPENBARE VERKOPEN IN DE REGIO

  • 1

boekhouderij1500