RAW dorpspicknick
Na een korte nacht vanwege het Tuinfestival stond gisteren de dorpspicknick op het programma.
De tweede editie van dit initiatief van de Ravelse Cultuurraad leek net iets minder volk te trekken dan vorig jaar, zelf hadden we verwacht dat er meer volk zou opdagen door het warme zonnetje dat was besteld.
 

Lekker sfeertje op de wei van de Brouwerij.

RAW dorpspicknick2Toch was het gezellig op de wei van de Brouwerij en kwamen er heel wat groepjes samen opdagen om een dekentje in het gras te leggen en samen te brunchen.
Waar vorig jaar alles nog klein en ingetogen was werden op vele plaatsen deze keer de bubbels open getrokken en ook de zware bieren gingen vlot binnen na de boterhammen en de pistolekes.
Om een uur of 12 startte onze lokale minnestrelen van “de Zingende Zaag”  om wat extra sfeer te brengen met wat fijne muziek die iedereen kon bekoren, hier en daar werden de bekende evergreens mee geneuried en trok men nog een extra flesje wijn of een degustatiebierke open om wat achteruit te zakken onder een warme middagzon.
Het werd zelfs voor velen te warm op een gegeven moment en hier en daar werd aanstalten gemaakt om de schaduw op te zoeken en daar verder te luisteren naar de set van de Zingende Zaag of wat verder te keuvelen met familie, vrienden en buren.
Wat ons betreft mag de dorpspicknick op de kalender blijven, de enige vereist is goed weer en dat was dik in orde.
 

1rawepo camera   Fotoreportage Dorpspicknick 2016 © RAWEPO

 
 
RAW dorpspicknick front