FOTOWEDSTRIJD HERFST

Als laatste thema in de fotowedstrijd voor de Ravelse Cultuurprijs 2017 hebben we hier de selectie herfst. 

Dit keer  kan er gestemd worden tot 15 november omdat  de uitreiking van de cultuurprijs zelf al op 17 november zal doorgaan. (klik op de foto voor de herfstselectie)

 

Uitreiking Cultuurprijs.

Op vrijdag 17 november zal er finaal worden gestemd voor de Ravelse Cultuurprijs. Dit wordt gedaan door alle afgevaardigden van de verenigingen die door de Cultuurraad worden vertegenwoordigd.

Hiervoor zal er een definitieve selectie worden weerhouden die door professionele vaklui is uitgekozen. Hoeveel foto’s dit precies zullen zijn zal afhangen van het aantal dat door deze mensen zal worden geselecteerd.

Op dezelfde dag zullen echter ook de Rawepo publieksprijzen worden uitgereikt. Dit zijn de prijzen waarvoor is gestemd door de mensen die onze website hebben bezocht en daar als eerste uit de bus kwamen.

 

Stemming HERFST

Vanaf heden kan u stemmen op de herfst editie tot woensdag 15 november.

Let er op, de basisregels zijn nog steeds hetzelfde. U kan 3 foto’s selecteren vooraleer u op de stemknop drukt, let er wel op dat dit op een IP adres slechts éénmaal mogelijk is. U kan dus niet met verschillende personen in een gezin stemmen als u op dezelfde computer of dezelfde internetverbinding zit. 

Wil u toch stemmen zit er niks anders op dat een internetcafé te vinden waar nog niet is gestemd of bij vrienden die zelf niet stemmen.

 

STEM HIER VOOR DE PUBLIEKSPRIJS

Sexy Polling: there is nothing to show!