VanDunLiveLaureys20190316

Graag stellen wij - Café Van Dun - de jonge Belgische zanger Jo Laureys aan U  voor.

Een jonge Belgische muzikant in hart en nieren, gekend van The Voice, en ondertussen met verschillende eigen geschreven nummers, die te beluisteren zijn op Spotify en/of You Tube, oa Oh Darkness, Walk in Shadows,….

Naast Den Eel ook op podia in Düsseldorf, Bonn en Den Haag....

Ook als straatartiest, een favoriete bezigheid in zijn weinige vrije tijd, vind je hem terug op You Tube. Naast z'n eigen werk kiest hij voor selectief uitgekozen covers die iedereen wel kunnen bekoren(Sex on Fire, Human, Hallelujah, Stand by Me ...) Ondertussen neemt zijn programma in maart steeds meer uitbreiding.

Naast Café Van Dun in het bescheiden Ravels(-Eel) staat hij ook op het podium in grootsteden Düsseldorf, Bonn, Mechelen en Den Haag. Ook Haldern in Duitsland staat tussen dat lijstje. Je kan dus wel stellen dat wij als organisatie van "LIVE BIJ VAN DUN" supertrots zijn deze artiest ZATERDAG 16 MAART te mogen ontvangen op ons podium. Hij gaat er met z'n prachtige stem en gesmaakt akoestisch gitaarwerk weer voor zorgen dat ook dit optreden weer als "intiem en subliem" kan bijgeschreven worden.

Ook zijn voorprogramma, Hendrik bewandelt een soortgelijk pad en is zeker de moeite om naar te luisteren!

Hopelijk kunnen zij hun talent bewijzen voor "een vol huis".
Nog geen kaartje? Bij Lief en Eric kan je ervoor terecht. We hopen dat je er bij wil zijn!

KAARTEN VERKRIJGBAAR AAN  € 7,00 BIJ CAFE VAN DUN - AANTAL PLAATSEN BEPERKT !!

Klik op het Spotify logo om enkele muziekfragmenten van Jo Laureys te beluisteren.

 spotify

jo laureys vandun