• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
donderdag 23 november 2017

de hemelverzilveraar

Mijn naam is Leopoldus (schrijversnaam) Ramesh G. Kenis Ik ben 32 jaar en ik heb 23 jaar in Poppel gewoond. Veel mensen kennen mij nog wel als die vrolijke (geadopteerde) jongen.

Ik ben namelijk geboren ‘op het dak van de wereld’ (Kalimpong N-India) en ik was 2 jaar en 3 maanden toen ik naar Poppel kwam.

 

Ik werk in het zwembad van Turnhout en in mijn vrije geef ik zwemles in het zwembad van Arendonk bij het G zwemmen. Daarnaast ben ik ook medeverantwoordelijke voor de zwemschool te Arendonk waar ik ook les geef. Ik doe ook aan boogschieten en dat doe ik bij Olympia Mol en daar ben ik bestuurslid en hulptrainer. Mijn andere belangrijke hobby is schrijven en over deze bezigheid wens ik u even te spreken.

We schrijven 6 februari 2017. Op die mooie maandagavond besliste ik om een gedichtenbundel te schrijven voor mijzelf. Niet om het uit te brengen, maar gewoon voor de lol en ook om mijn eeuwige fantasie een beetje te plezieren. Maar het schrijven van de gedichten ging zo vlot dat ik een maand later al 100 gedichten klaar had, en mensen aan wie ik de gedichten liet lezen zeiden me dat ik ze moest uitbrengen. En toen dacht ik van: “Ja waarom ook niet? Ik heb er toch niets met te verliezen.”

En na even zoeken vond ik een uitgever in het Gentse (Beefcake Publishing) die interesse toonde om het werk uit te brengen en hij stelde voor om te werken met een crowdfunding. Dat was voor mij een goed idee. Het voordeel was voor (bedrijfs)sponsors dat ze een vermelding krijgen in een boek, en dit fiscaal kunnen inbrengen EN de schrijver krijgt als voordeel dat hij een boek kan uitbrengen met behulp van de sponsors en of bedrijven die willen investeren.

 Ik wil u uitnodigen om deze link te bekijken: http://www.worldofcrowdfunding.com/de-hemelverzilveraar. Daarin vind u al de info die u nodig heeft om een sponsoring te doen. Wat wil ik naast de geboden voordelen u nog schenken?

 

De Hemelverzilveraar:  www.worldofcrowdfunding.com

De Hemelverzilveraar is het debuut van Leopoldus Ramesh G. Kenis. Het boek zal verschijnen bij onze uitgeverij Beefcake Publishing. We vragen steun voor het drukken van het boek.

 

1.Ik neem uw bedrijfsnaam mee in mijn 2e boek. Of als dat niet meer gaat. Zeker in mijn 3e boek.

2.Ik zorg met mijn 2e of 3e boek voor gratis reclame voor uw bedrijf in België en Nederland.

 

Zonet haalde ik aan dat er een 2e boek komt na De Hemelverzilveraar. Dit is een thriller en verteld het verhaal over het leven van een saaie jongeman die sterft in een zwembad. Maar hij krijgt van de dood de kans om verder te leven in een zandloper en dan pas begint zijn leven voorgoed.

Als u vragen moest hebben kunt u mij steeds bereiken op onderstaande gegevens. Mocht het bericht niet bij de juiste dienst aankomen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om het door te geven aan de juiste dienst van uw bedrijf?

Als ik niet opneem wegens mijn werk, spreek dan aub een bericht in en ik bel u asap terug. Meestal komt dit dan omdat ik zelf aan het werk ben.

Ik dank u alvast van harte en ik hoop met uw steun het nodige bedrag op te halen om De Hemelverzilveraar echt te laten schitteren.

 

PS: U mag dit bericht ook verspreiden onder uw contactpersonen en andere bedrijven.

PS: Er is nu ook een facebookpagina over de Hemelverzilveraar: https://www.facebook.com/dehemelverzilveraar/?pnref=lhc

PS: Als extraatje een rijmgedicht speciaal voor de sponsors in de stijl van De Hemelverzilveraar:

 

“Ooit dacht ik aan een gedichtje schrijven. Niet meer dan wat met een potlood over een papier wrijven. Toen verscheen het eerste woord. En we sloten een handelsakkoord. Ik zou het woord blijven herhalen. Niet één maal maar duizenden malen. Als ik nu terugkijk op dat gigantisch leger van woorden. Bevond ik mijzelf indertijd in prachtige oorden. Vandaag wil ik die plaats openstellen voor andere mensen. Omdat ik voor hen ook die prachtige oorden wil toewensen. Het enige wat ik deze mensen vraag is geen geklaag, maar een kleine bedrage en klaar. Zo kunnen zij ook voor altijd blijven genieten van mijn Hemelverzilveraar.”

 

Nogmaals dank u wel!

Met vriendelijke groet

Leopoldus Ramesh Gerebernus Kenis

T.: 0496418311

E.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IMMO VERKOOP IN DE REGIO

 • 1