vervolg1

Jazeker, U leest het goed… Café t Vervolg in de Koning Albertstraat te Weelde  staat te koop.

Na de stunt van enkele jaren geleden wordt het dit keer menens.

Als café te koop.

Steve Gabriëls, al jaren de numéro uno van de cafébazen in Weelde wil het café verkopen zoals het er staat. Hij heeft het allemaal wel zo’n beetje gehad en ziet voor zichzelf geen toekomst meer in het spelen van cafébaas. Hij wil zich enkel en alleen nog gaan bezighouden met zijn andere bezigheid: GS Cars.

Daarmee richt hij zich terug op de tweedehands automarkt waarin hij altijd actief gebleven is. Verder wil hij er ook depannage bijdoen en andere zaken zoals de autokeuringdienst enz…

gs cars

’t Vervolg

vervolg4

Huidig dorpscafé ’t Vervolg waar jong en oud zich thuis voelt. Gelegen midden Weelde met parking, tuinterras, grote verbruikszaal en instapklare woning.

Gelijkvloers:

Ruim vergund terras aan de voorzijde met overdekte rokershoek brengt u makkelijk naar de toegang van het café. In uitstekende staat en een commerciële ruimte van netto 106m² met uitgang naar het tuinterras hebben klanten ruim plaats om te tafelen of te poolen.
Apart lokaal voor eventuele verenigingen of kleine feestjes, Een bergplaats die volledig afgesloten en toegankelijk is langs de straat zijde. Sanitair is degelijk en goed in orde. Mannen en vrouwen gescheiden.
Achter de toog toegang naar de droge kelder die thans ingericht is met de tapinstallatie en biervaten. Aparte toegang om te bevoorraden. Vanachter de toog toegang naar de woning.
Volledig vernieuwd en in uitstekende staat!
Toegang tot de keuken met ontbijthoek. De keuken heeft voldoende extra toegangsdeur naar de straat, zitruimte, wasplaats en volledig ingerichte keuken. Vanuit de keuken vaste trap naar de verdieping.

Verdieping:

Overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers aan, volledig vernieuwd! Allen voorzien van rolluiken en nieuwe bevloering.
Een kleine bergkamer biedt toegang tot de zolder.

Terras en tuin:

Een ruim terras met ruimte voor 60 zitplaatsen biedt aan deze eigendom tal van mogelijkheden.
Hier treffen we nog 2 bergplaatsen aan en een klein grasveld die mogelijks in te richten is als speelplein.
Parking aan de overzijde biedt plaats aan minimum 20 auto’s. De huidige eigenaar huurt dit aan zeer gunstige voorwaarden.

Bijzonderheden:

- Zonnepanelen
- Gescheiden CV installatie 2009 op aardgas
- Tuin op zuiden gericht
- Ruime parking
- Verbruiksruimte met toegang tot de terrassen 
- Ideale woon/werkmogelijkheid 
- Goede centrumlocatie

Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC 300 kWh/m²

https://www.hillewaere-vastgoed.be/vastgoed/6241769/uitstekende-commerciele-ruimte-met-woonst-in-hartje-weelde-op-een-zuidgericht-perceel-van-ca700m

 vervolg3