2021 09 12 Repair Café Boshuis 8

Voorbije zondag werd in laatste instantie Repair Café gekoppeld aan de garageverkoop in Ravels, maar dan wel in het Boshuis.

Weggeefkraam met allerlei spullen, kleding, boeken, speelgoed & glaswerk kon bij een fris ochtendzonnetje alles buiten etaleren en hadden flink wat bekijks.

2021 09 12 Repair Café Boshuis 3

Weggeefkraam

Kinderen waren blij dat ze “zomaar konden uitkiezen”. Broeken en jassen werden gepast en door passanten gratis meegenomen bij welgevallen.

2021 09 12 Repair Café Boshuis 9

Repair service

Vier vrijwillige techniekers kregen voorgeschoteld en gerepareerd: 2 oude muziekversterkers, 1 platenspeler en 1 heggenschaar kan nog dienst doen deze herfst ! Echter een stoomstrijkijzer en een broodbakmachine kwamen niet meer op gang. Voor de vlakschuurmachine werd aangegeven om nieuwe koolborstels te halen in een speciaalzaak. Advies gegeven: vervanging mesjes van tondeuse allicht te duur t.o.v. nieuw exemplaar ?

De naaister had weinig herstelwerk en bood hulp bij het weggeefkraam terwijl technieker even checkte waarom de motor van haar 2de naaimachine blokkeerde.

2021 09 12 Repair Café Boshuis 1

2021 09 12 Repair Café Boshuis 4

DIGIDAK

Aan de Digidak tafel werd vastgesteld dat in een printer de wagen waarop printkop & inktcartridges bevestigd zijn, beschadigd is: te duur om te laten herstellen. Aan 2 personen bijstand verleend om in hun smartphone de wifi-code in te (leren) brengen.

2021 09 12 Repair Café Boshuis 7

Voor een volgende Repair Café wordt een datum gezocht en we zullen u allen daarover berichten, ook via Rawepo.be .

 

 

 

 

 

X

Right Click

Koken kost geld ..... foto's en video's maken kost ook geld :-)