kato

Gisteren hield GBS De Verrekijker hun jaarlijkse playbackshow, zij het dan in een afgezwakte alternatieve vorm.

Zonder een joelend en enthousiast publiek, zonder families die tot het fanatieke voor hun kroost komen supporteren, maar wel in een coronaveilige omgeving die nauwgezet werd opgevolgd.

Afspraken met de corona coördinator.

Om alles vlot te laten verlopen, waren volgende afspraken overeen gekomen:

  • Ouders of begeleiders moesten hun kind/kinderen brengen tot aan de zij-ingang (Artiesteningang) van De Wouwer via de poort van de school en gaven het eventuele nodige materiaal af aan de leden van de Ouderraad. Zij plaatsten dit, volgens de juiste instructies, op het podium.
  • De kinderen moesten al volledig voor hun optreden verkleed zijn.
  • De ouders/begeleiders mochten niet in de zaal komen. Zij dienden te wachten op hun kind/kinderen aan de hoofdingang van De Wouwer tot hun optreden was afgelopen.
  • De deelnemers kwamen stipt op het voorgestelde tijdstip de zaal binnen volgens hun opgegeven tijdslot! Te vroeg aangekomen …. dan wachten ze buiten/in de auto.
  • Leerlingen kregen na hun optreden hun welverdiende medaille.

Juryleden.

Net als alle andere jaren waren er ook de noodzakelijke juryleden om alle optredens te beoordelen. Hiervoor waren dit keer Merel Ooms (ex leerlinge), Ilse Van Dommelen (ex ouderraad en jarenlange trotste helper in de playbackshow) en de lievelingszus van de immer enthousiaste presentator Anita De Bont, Zjee die al een tijdje stond te popelen om eens nog eens in een jury met enig gezag te mogen zetelen.

Deelnemers

In totaal waren er 19 acts te bewonderen, een beetje minder dan andere jaren, maar de voorwaarden om de playback te laten doorgaan waren van die aard dat een aantal deelnemers die normaal zeker van de partij zijn er de brui aan gaven, jammer maar helaas en een des te meer respect voor diegenen die het wel waagden om voor een lege zaal hun act te komen opvoeren.

De jury had er alvast hun handen vol aan, want nu konden ze een veel zuiverder oordeel vellen op basis van wat ze konden observeren.

Verdere verloop.

Rawepo was natuurlijk ter plaatse om filmopnames te maken van het hele gebeuren. De afgewerkte film zal op een later tijdstip worden vertoond in alle klassen. Diezelfde dag zullen dan ook in elke klas de winnaars worden bekendgemaakt en zal de prijsuitreiking plaats vinden. De volledige uitslag gaat u dan ook op Gimme vinden.

De bestelde USB-sticks zullen dan ook met de kinderen meegegeven worden zodat iedereen de show ook thuis kan bekijken. De link wordt van de opname zal binnenkort worden verstuurd zodat alle klassen simultaan de film zal kunnen bekijken.

Als u nog een USB stick met de opnames wil bestellen kan dat nog steeds. Hier kan u de link vinden naar het bestelformulier: pdf2021_PB_bestelling_USB-stick.pdf

De foto’s….

Zoals alles tijdens corona was ook het maken van de foto’s een uitdaging. We hebben alle gemaakte foto’s voor u helemaal onderaan in een album geplaatst dat u rustig kan bekijken, de kwaliteit is niet wat u gewend bent, maar het was voor iedereen moeilijk werken….

De beste twee foto’s van al de acts hebben we bewerkt en staan hieronder voor u om te bewonderen.

reggi

reggi2

kato2

k3 1

k3 2

nachtwacht1

nachtwacht2

roselyne alies1

roselyne alies2

shotgun

shotgun2

julie1

julie2

likeme1

likeme2

geronimo1

geronimo2

umbrella1

umbrella2

imke1

imke2

gaga1

gaga2

hailey

hailey2

psycho1

psycho2

marte1

marte2

bangbang1

bangbang2

bts1

bangbang2

jim1

jim2

axl sam1

axl sam2

1rawepo camera  FOTOALBUM PLAYBACKSHOW 2021  |  © RAWEPO