hailey2

Gisteren werden op de speelplaats van GBS De Verrekijker de winnaars bekend gemaakt van de playbackwedstrijd die vorige week in coronaveilige omstandigheden, zonder publiek dus, moest worden afgewerkt.

De leerlingen van het 1e tot de 6e graad verzamelden in hun eigen klasbubbels op de trapjes voor het geïmproviseerde podium waar de prijsuitreiking plaatsvond.

Film vertoond.

Op dinsdag was de film van de playback reeds vertoond in alle klassen zodat iedereen de acts al had kunnen zien. Toch waren de verwachtingen nog hoog gespannen voor dit moment.

Deel 1

In het eerste deel gingen Ellemijn, Trui en Lore met de eerste prijs lopen. Ze kozen ook wel een heel erg populair nummer wat altijd meegenomen is met “Vergeet de tijd” van Regi & Camille.

Op de tweede plaats eindigden Jolien, Kato en Tessa met “Ik wil je” van Like me.

Fleur, Mila en Michelle kregen de derde prijs met “dans van de farao” van K3.

Deel 2

likeme1

In het tweede deel van de show was de concurrentie al wat groter, deze kids zijn ook al wat groter zodat de jury al wat strenger toekijkt.

Na een lange beraadslaging kwamen ze er toch uit en gaven de eerste prijs aan Lenthe, Lieselot en Lily met “Laat ons een bloem” van Like me omwille van hun energieke act met veel expressie en een zeer goede lipsynchronisatie van de drie meiden.

Op de tweede plaats eindigde het duo Lieze & Emma met “Geronimo” van Sheppard, ook bij hen had de jury lovende commentaren over de lipsync en de mooie dansjes met veel afwisseling.

Charlotte, Free en Liene gingen aan de haal met de derde prijs, vooral omdat de jury vond dat het pittig en leuk bedacht was.

Deel 3

reggi

Voor de oudste groep waren veel meer acts komen opdagen dan voor de eerste twee delen, een zwaardere taak voor de juryleden. Hiervoor waren dit keer Merel Ooms (ex leerlinge), Ilse Van Dommelen (ex ouderraad en jarenlange trotste helper in de playbackshow) en de lievelingszus van de immer enthousiaste presentator Anita De Bont, Zjee.

Uit de tien acts kwam voor de jury toch een duidelijke winnaar naar voor met Hailey die met het nummer “So what” van Pink zoveel energie op het podium bracht dat die tot buiten de Wouwer te voelen was. Hierbij kwam npg een quasi perfect lipsynchronisatie zodat het plaatje helemaal klopte.

Lanthe en Sarah moesten daarvoor genoegen nemen met de tweede plaats, toch hadden ook zij een zeer sterke act gebracht met hun “Sweet but psycho” van Ava Max. Vooral het plezier dat ervan af spatte gaf de doorslag voor de jury om hen de tweede prijs toe te kennen.

Daardoor bleef enkel de derde prijs over voor Marthe Willemsen, die nochtans ook een zeer mooie prestatie op het toneel bracht met een bijna perfect “Girls just wanna have fun” van Cindy Lauper. De kledij was zo goed als identiek en het leek of Marthe de tekst wel zelf zong, een zeer mooie performance volgens de drie juryleden.

Bestellen Opnames Playback.

Indien u ook een opname wensen van deze playback die zonder publiek verliep, u kan nog steeds de opname bestellen via dit formulier dat u bezorgd aan GBS De Verrekijker voor uiterlijk vrijdagavond 05/03/2021.

De foto’s….

Zoals alles tijdens corona was ook het maken van de foto’s een uitdaging. We hebben alle gemaakte foto’s voor u helemaal onderaan in een album geplaatst dat u rustig kan bekijken, de kwaliteit is niet wat u gewend bent, maar het was voor iedereen moeilijk werken….

De beste twee foto’s van al de acts hebben we bewerkt en staan hieronder voor u om te bewonderen.

 

reggi2

kato2

k3 1

k3 2

nachtwacht1

nachtwacht2

roselyne alies1

roselyne alies2

shotgun

shotgun2

julie1

julie2

 

likeme2

geronimo1

geronimo2

umbrella1

umbrella2

imke1

imke2

gaga1

gaga2

hailey

 

psycho1

psycho2

marte1

marte2

bangbang1

bangbang2

bts1

bangbang2

jim1

jim2

axl sam1

axl sam2

1rawepo camera  FOTOALBUM PLAYBACKSHOW 2021  |  © RAWEPO