blokspot studenten2022

Ben jij een student uit Ravels en op zoek naar een geschikte plaats om te studeren?

Vanaf 1 augustus 2022 zal het lokaal bestuur Ravels voortaan in elke examenperiode (januari, Pasen, juni en augustus) een blokspot inrichten in GC De Wouwer in Ravels.

Dagelijks geopend tot 23.00 uur

Deze blokspot zal dagelijks geopend zijn van 08.30 uur tot en met 23.00 uur. Er zal een sleutel van de studieruimte ter beschikking worden gesteld van de studenten. De jeugddienst is op dit moment dan ook nog op zoek naar één student die de sleutels van onze blokspot in ontvangst wil nemen en aan het einde van de studieperiode weer wil binnenbrengen op de jeugddienst. Zie jij dit zitten? Laat dit dan zo snel mogelijk weten aan jeugdconsulent Kim Meeusen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 014 65 71 42.

Communicatie met betrekking tot de blokspot zal enkel gebeuren via de besloten facebookgroep 'Blokspot Ravels'. Wil je op de hoogte blijven van de laatste info (bv. last minute wijzigingen)? Dan raden we je aan om je lid te maken van deze groep. Dat kan via deze link

Graag meer informatie over onze blokspot? Bekijk dan zeker eens het document onderaan deze pagina. 

We wensen alle studenten alvast veel succes met hun examens!

Afspraken gebruik Blokspot