cwxrm

De oproep van Mies en Floor laat niemand onberoerd.

We delen daarom graag deze vraag om op zoek te gaan naar het beeldje van juffrouw Lut, de mama van Mies en Floor die in september overleed aan een slepende ziekte.

" Mijn zus Mies en mijn mama hebben in januari 2017 twee beeldjes gemaakt die mee gebruikt zijn in de grote expo van 600.000 beeldjes van Koen Vanmechelen: CWxRM / Coming world Remember me, in domein De Palingbeek, ter nagedachtenis van de slachtoffers van WO I. Nu kon je een beeldje ophalen omdat de tentoonstelling gedaan is. Voor ons, en vooral voor mijn zus, heeft dit beeldje een emotionele betekenis gekregen. Onze mama is op 10 september dit jaar (2018) overleden na een zwaar en lang gevecht tegen leukemie dat ze niet heeft gewonnen. Mijn zus wou dit weekend 1 beeldje ophalen. Maar nu blijken deze al allemaal op te zijn. In de media hoorde ik dat veel mensen meerdere beeldjes hebben opgehaald."

UPDATE

Wij hebben een beeldje gekregen van iemand. Dankjewel, dankjewel, dankjewel. Nu vroeg ik me af. Heb jij een of meerdere beeldjes opgehaald? Staat daar toevallig ‘Lut’ onderaan op en lijkt het op die van de foto? Wil je dan misschien ruilen? Als we het beeldje van mama zelf zouden vinden, zou dat heel veel voor ons betekenen en zou ons dat verder helpen in het verwerkingsproces van de dood van onze mama. Ik ben je eeuwig dankbaar.

Alvast bedankt aan allen die dit bericht wil delen!

Iemand die me kan helpen, kan me via Facebook contacteren. Dankjewel.

Floor & Mies Leemans

 

https://m.hln.be/regio/ieper/stormloop-op-beeldjes-te-vroeg-gestart~aebc1849/ — met Lut Van Hees en Mies Leemans bij CWXRM.