• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
woensdag 22 mei 2019

REDACTIONEEL

tulderheyde 

Jan en Lilian Verhoeven zijn sinds kort de nieuwe uitbaters van alle horeca op Verblijfpark Tulderheyde in Poppel.

En dat is nogal wat. Hieronder valt namelijk het bekende cafe Vijverzicht, recht aan het strand op het park, maar ook de Bistro, de cafetaria, de zaal met de Bingo en de aparte strandbar.

20190508 105008
Weelde heeft er alweer een uitbreiding bij voor mannen met aandacht voor hun haar en baard, modebewuste moderne mannen dus...

Hairstudio Hanne is gelegen in het Historisch centrum van Weelde.

Vin front 001

Vins d’Anvers, de wijnhandel van Glenn Van Gils, blijft zich profileren.

Afgelopen vrijdagavond werden er opnieuw tal van wijnen uitgestald voor een goedbezochte wijnproeverij. Place-to-be was deze keer Feestzaal Mieke Pap.

Ruts Guy Weelde Weelde

Het loopt stilaan tegen Pasen, de traditionele opendeur periode voor fietsenhandelaars.

Fietsen Guy Ruts heeft zelfs twee weekends uitgekozen in haar twee vestigingen. In Weelde bent u welkom op zaterdag 13 en zondag 14 april, en in Baarle-Hertog staan de deuren heel het Paasweekend van 20 - 21 en 22 april wagenwijd open om u te ontvangen.

vindanvers kelder glen

Vrijdagavond 29 maart organiseert Vin d’Anvers een proeverij genaamd; Vin d’Anvers tasting ‘The Spring Edition’.

Gedurende deze proeverij krijg je de gelegenheid om in een gezellige en aangename lentesfeer kennis te maken met verschillende nieuwe producten van Vin d’Anvers. 

circulaire led display belgische nederlandse innovatie

Net over onze RAWEPO grens, in Baarle Hertog/Nassau is Q-Lite bezig met de transitie naar een renoverend circular business model.

Wat is da?   ….. we horen het jullie al zeggen.

porkys1

In november startte Karl Van den Heyning met zijn grote droom, foodtrailer ”Porky’s 41”.

Ondertussen heeft de foodtrailer “Porky’s41” haar eerste tests goed doorstaan en maakte Karl Van den Heyning zijn evaluatie van een maand meedraaien op de foodfestivals in de regio.