rowi aveve

Hallo, dag allemaal,

Met trots nodigen wij jullie allemaal uit op ons officiële openingsweekend op 7 en 8 oktober aanstaande van onze totaal vernieuwde en verruimde winkel en  showroom .

Maanden hebben wij aan dit puzzelstuk gewerkt en nu passen alle deeltjes in elkaar, en moet dit gevierd worden met een hapje en een drankje.

rowi2

Volledig vernieuwd Tuincentrum.

Neen,  we openen geen nieuw café noch een eetgelegenheid , maar een gloednieuwe zaak met een zeer ruim aanbod van tuin- , bos- en bouwmachines , alsook een heel ruim gamma aan tuinbenodigdheden, hobbyvoeders, sproeistoffen, tuingereedschappen, potgronden, kalk,  meststoffen en bakproducten, zowel grondstoffen  als diepgevroren afbakproducten. 

Ook in de sectie hobbyvoeders kunnen we voortaan alle liefhebbers van honden, katten , geiten, schapen, paarden, eenden, kippen, kleinvee, pluimvee enz… in al hun wensen voorzien.

 

rowi4

AVEVE 

Dit alles gebeurt onder de vleugels van AVEVE , het concept dat al een aantal jaren uit ons dorp was verdwenen. Voortaan zal u bij ons opnieuw terecht kunnen voor het AVEVE assortiment.

Deze grootleverancier aan producten is een volwaardige aanvulling in ons aanbod en wij kunnen bijlange niet alles in onze winkel uitstallen, doch op bestelling is het ontbrekende product snel bij de eindgebruiker.

Zo heeft ROWI  een winkel weten te creëren waar iedereen zijn ding kan vinden, van jong tot oud en dit alles aan zeer betaalbare prijzen.

Niets zal ons in verlegenheid brengen om aan uw noden te blijven voldoen, ook voor de na service en reparatie zijn wij er altijd voor u, alsook voor de verkoop en de verhuur van diverse machines.

 

rowi3

Hectisch en chaotisch

Het afgelopen jaar was bij momenten zeer hectisch en soms zelfs chaotisch, en gelukkig zijn we hier heelhuids door gekomen met een schitterende zaak. Volgens sommigen zelfs een zaak waar ons dorp fier op mag zijn en zo zien wij het zelf ook. Leven brengen en houden in het dorp, een dorp met een zeer volwaardig bestuur met visie op de toekomst .

Daarom, aarzel niet en kom vrijblijvend een bezoek brengen, dan kun u zichzelf overtuigen van deze zaak.

 

PS:  Gratis grond analyse het ganse weekend ,verschillende hapjes , kortingen en allerhande promo’s.

 

Wij heten u alle van harte welkom 

Ronny en Wilma, 

ROWI TEAM

http://www.rowituinmachines.be/

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingsuren Opendeur Weekend

Zaterdag 7 oktober: 09:00 h - 17:00 h

Zondag 8 oktober: 10:00 h - 17:00 h