snutentrekker met steunpakket

Beste inwoners van Weelde,

Zoals jullie al hadden vernomen zal er in 2021 geen carnavalstoet gaan door de straten van onze gemeente en dit voor de tweede keer in 50 jaar.

Vorig jaar werden gedwongen de stoet uit te stellen, eerst door een voorjaarsstorm en vervolgens door corona. Ook nu zorgt dat vervelende virus er weer voor dat de stoet niet kan uittrekken. Spijtig want dit jaar was het normaal de 50ste uitgave van de beroemde kindercarnavalstoet door en voor de kinderen van Weelde.

Om het carnavalsgebeuren toch niet helemaal te vergeten hebben we er aan gehouden om er voor te zorgen dat de bekende Snutentrekker toch wordt uitgegeven, we weten dat veel inwoners van Weelde in de carnavalsperiode vol ongeduld zitten te wachten om dit boekje met anekdotes uit de gemeente te verslinden.

Snutentrekker met support pakket

Dit jaar willen we het echter iets anders aanpakken. De Snutentrekker blijft te koop voor € 3,00 zoals al enkele jaren de gewoonte, maar deze keer willen we ook een steunpakket verkopen.  Wat zit er in dit steunpakket? Wel de Snutenttrekker, een pen en sleutelhanger van De Weldse Bokken, een snoeppakketje, een doosje met kleurpotloden en 2 tombolanummers. Onder de verkochte lootjes worden enkele prijzen verloot . De prijzen bestaan uit aankoopbons van de gemeente Ravels, de hoofdprijs bedraagt € 50,00, en er zijn ook nog volgende prijzen 2x € 25,00, 4x €15,00 en 10x € 10,00, bij de eerste 3 prijzen zit nog een fles wijn. De trekking is voorzien op 14 feb en zal, indien mogelijk, gedaan worden door onze Prins en zijn raad van 11. Dit carnaval steunpakket zal verkocht worden aan € 10,00.

Ook willen we de rebus die achteraan de Snutentrekker te vinden is terug in ere herstellen en onder de ingezonden correcte inzendingen zal ook een prijs verloot worden.

Daar deur-aan-deurverkoop vermoedelijk nog niet mogelijk zal zijn wordt de Snutentrekker aan huis afgeleverd door een van de leden van de verschillende buurtwerkingen nadat deze vooraf wordt besteld. De verschillende buurtverenigingen zullen wel laten weten hoe je hen het best kan bereiken.

We hopen op jullie steun en tot volgend jaar voor de 50ste editie van onze kindercarnavalstoet

X

Right Click

Koken kost geld ..... foto's en video's maken kost ook geld :-)