SAHIN OZCAN VERSLAAT TOPFAVORIET IN TITELGEVECHT.

12 Mei werd naar jaarlijkse gewoonte een thaiboksgala georganiseerd door Samir gym te Koersel. Team Xtreme uit Weelde werd hier vertegenwoordigd door Sahin Ozcan uit Ravels. Hij nam het op tegen topfavoriet in de -61 kg klasse : Baris Karabas van Samir gym. En zoals dat wel vaker gebeurt wist ook nu de underdog het laken naar zich toe te trekken.

Bij een eerdere confrontatie dit jaar wist Baris nog met de winst te gaan lopen. Ondertussen reeg Baris de overwinningen aan elkaar en liep dan ook als de absolute topfavoriet naar de ring. Deze avond stond de Vlaamse titel -61 kg K1 rules op het spel en Sahin was duidelijk gekomen om iets recht te zetten!

Kopie2020van20016De partij start vanaf de bel in hoog tempo. Baris weet goed door te komen met een snoeiharde lowkick maar maakt hierdoor Sahin goed wakker. Sahin doet waar hij goed in is en maakt in hoog tempo bokscombinaties. Al snel gaat Baris neer op een hoek en heeft zijn 8 tellen nodig om te recupereren. De partij gaat door maar Sahin overklast Baris met zijn bokswerk en een tweede paar 8 tellen hangen in de lucht. Baris knokt mee maar behoud zijn overzicht niet. Nog een snoeiharde hoek van Sahin bezorgt Baris een 2de paar 8 tellen … einde van de partij en een nieuwe Vlaams kampioen -61 Kg K1 rules : Sahin Ozcan.

Er wordt apart les gegeven aan kinderen en volwassenen. Team Xtrene geeft les in Thaiboxen, MMA (Mixfight) en   Mixed Martial Arts voor kinderen.   Iedereen is steeds welkom. De eerste twee lessen zijn gratis. Wil je meer info contacteer dan Rudy Gloris, Bosvenstraat 86 te 2381 Weelde, telefonisch op 014/65.01.55 of 0498745930 en via e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tekst : Team Xtreme