Het start to run programma wordt steeds populairder. Start to run is vooral bekend geworden door Evy Gruyaert via de Vlaanderen Sportland programma op Eén. Het werd meteen een succes. Start to run is een zeer goede manier voor mensen die aan beweging willen doen en beginnende lopers, maar ook voor gevorderden kunnen de start to run schema's zeer efficiënt zijn.

Iedereen kent natuurlijk het alom bekende spreekwoord "een gezonde geest in een gezond lichaam". En iedereen weet dat een gezond lichaam begint bij sport, dus zou iedereen aan sport moeten doen. Toch is beginnen met sporten en het dan ook volhouden niet altijd even gemakkelijk, je moet zo'n dingen opbouwen zodat je een goede basis hebt en zodat je conditie alsmaar verbetert. Start to run is daar de beste oplossing voor.

De gemeentelijke sportdienst organiseert een "start to run" voor beginnende lopers.
Datum: vanaf dinsdag 16 april 2013 (gedurende 10 weken op dinsdag en donderdag)
Uur: telkens om 19u30
Waar: Finse looppiste (terreinen De Brouwerij, ingang via Polderstraat)
Kostprijs: 15,00 EUR (inclusief verzekering, t-shirt, begeleiding door ervaren lopers)

Voor inschrijvingen en/of meer informatie kan u terecht op de gemeentelijke sportdienst op het telefoonnummer 014 65 41 65 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (www.ravels.be)