sponsordag KSK Weelde2022

Zondag 3 april was het bij KSK Weelde weer tijd om hun sponsors eens uit te nodigen voor een hapje en een drankje.

Door corona is het de voorbije 2 seizoenen niet kunnen doorgaan wat we als club zeer spijtig vonden.

Het is mede door onze vele sponsors dat we onze club goed draaiende kunnen houden. Hen jaarlijks een keertje uitnodigen om onze dankbaarheid te tonen is dan ook een kleine moeite.

Aan de talrijke opkomst te zien, wordt het door onze sponsors ook wel gewaardeerd. Het zorgt ook steeds voor gezelligheid en verbinding tussen de ondernemers.

Een lekker hapje en drankje helpen natuurlijk voor een goede sfeer. Wij willen dan ook zeker enkele sponsors extra vernoemen om onze onkosten te beperken en te zorgen voor al het lekkers.

Met name:

Slager Lenaerts-Verbeek
Spruitje Versmarkt
Vis & Meer
Bakkerij Aernouts
Aspergebedrijf Nooyens (en den Hugo om er lekkere soep mee te maken🙂)

Wat de namiddag helemaal af maakte, was een overwinning natuurlijk.

Makkelijker gezegd dan gedaan. Loenhout is ook niet direct een meelopertje in de reeks en al moesten zij verschillende basisspelers missen, toch moeten ze zich zeker niet zomaar naar de slachtbank leiden.

Na een 20 minuten brak Joppe Mathijssen(19 jaar) de ban voor Weld.  Ward Hoskens zorgde er voor dat we geen tegendoelpunt slikten en Joppe deed er voor rust nog een 2de bij.

Na de pauze zagen we een eerder flauwe match al was de 3-0 van Papito Koeks zeker nog de moeite om te zien na een mooie aanval en de 2de assist van de match van Jorne Segers.

Zo zet KSK Weelde zijn sterke reeks verder met een 22 op 24 na de mindere wedstrijd tegen Arendonk.

Als er zondag gewonnen wordt tegen Wuustwezel mag KSK Weelde zich al minstens opmaken voor de eindronde al wordt hier en daar het woord TITEL al wel eens uitgesproken.

De spelers willen er in elk geval alles voor blijven doen om zover mogelijk te geraken.

Hopelijk kan dit met veel supporters aan de zijlijn. Dus zondag allen weer op post voor de thuiswedstrijd tegen Wuustwezel.

Match start om 15u.

Natuurlijk moet je van de Amstel Gold Race ook niets te missen. Die kan je volgen op de tv.