schaal der kempen afgelast

Zoals te verwachten heeft de burgemeester van Ravels, Walter Luyten, na overleg samen met de gouverneur toch de beslissing genomen dat De 47e Schaal der Kempen die dit weekeinde zou doorgaan in Weelde Depot wordt afgelast.

Er waren al geruchten opgevangen dat deze beslissing in de lucht hing, omdat er kleiner wordt opgeschaald in verband met massaevenementen om de corona uitbreiding te stoppen.

De mensen die kaarten hadden aangeschaft op het gemeentehuis van Ravels krijgen hun geld terug, ze kunnen dit ophalen.  

Morgenvroeg zal er wellicht nog een verklaring worden vrijgegeven over de resultaten van het overleg met de gouverneur.

Op dit moment is er nog niet meer bekend.

PERSBERICHT:

Beste exposant, keurmeester, bezoeker,Gezien de ernst van de evolutie van het Corona virus heeft de burgemeester van Ravels (Weelde) vanavond 11 maart beslist dat onze 47ste Schaal der Kempen op 14 en 15 maart niet mag doorgaan. Het is ons grootste jaarlijkse evenement en ook binnen de hondenwereld het grootste evenement voor de Kempen. Deelnemers van 10 landen en keurmeesters van over gans Europa moeten op deze korte termijn op de hoogte gebracht worden. Dit heeft uiteraard serieuze consequenties voor onze club zowel op menselijk als op financieel vlak. Vanzelfsprekend brengen we begrip op voor deze beslissing gezien de ernst van de huidige situatie Sportieve groeten Het bestuur van de KKK-Turnhout vzw

X

Right Click

Koken kost geld ..... foto's en video's maken kost ook geld :-)