• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
zaterdag 8 mei 2021

tulderheyde 

Jan en Lilian Verhoeven zijn sinds kort de nieuwe uitbaters van alle horeca op Verblijfpark Tulderheyde in Poppel.

En dat is nogal wat. Hieronder valt namelijk het bekende cafe Vijverzicht, recht aan het strand op het park, maar ook de Bistro, de cafetaria, de zaal met de Bingo en de aparte strandbar.

wilbert pigmansVol ambitie aan de slag...

En Jan en Lilian zitten vol ambitie. Dat valt bijvoorbeeld goed te zien aan het overvolle programma in het lange Hemelvaart Weekend. Op donderdag 30-5 begint dat, met de Tulderheyde Hemelvaart Happening.

Een festival, zonder inkom, met 3 livebands. Tevens een Classic Car Meeting, waarbij de V8’s uit vervlogen tijden zullen staan pronken. Voor iedereen die zelf komt met een classic car is er een bon voor een gratis friet met snack en consumptie (even melden bij aankomst).

Live bands

Vanaf half 2 in de middag treden buiten aan het strand drie gezellige en gerenomeerde livebands op. Als eerste coverpop en -rockband Remain uit Goirle, waarna Almost Cocker, met o.a. Poppelse Anja Rossing een tribute gaat brengen aan Joe Cocker met klassiekers als “with a little help from my friends” en “unchain my hart”. Het geheel wordt afgesloten door de muziekfabriek band die het dak er helemaal af gaat spelen. Tenminste als er een dak zou zijn. Want alles is lekker buiten aan het strand. Dus hopen op mooi weer en Let’s meet at the beach!

Wat Jan en Lilian vooral willen is dat Tulderheyde een plek voor iedereen uit de regio is. Voor de mensen die verblijven op het park, de vakantiegangers, maar ook voor dorpsgenoten en anderen uit de regio. Oud en jong. 

 

Prachtige zwemvijver is grootste troef.

vijverzicht poster

Jan heeft er zich steeds over verbaasd dat er relatief weinig mensen uit de regio de gang wisten te vinden naar het park. “Gelukkig worden dat er steeds meer. De voorzieningen zijn top. Het park is goed bereikbaar, ligt midden in de natuur. Het heeft een prachtige grote zwemvijver met kwalitatief goed water en een mooi strand. Wij runnen in de zomer een leuke strandbar hier. Mensen kunnen tegen schappelijke prijzen een cocktail of pintje pakken en we serveren heerlijk eten en dus dan kan een mooie zomerdag hier niet meer kapot”. Aldus Jan. “Waarom elders gaan als dit hier zo dicht bij beschikbaar is. En zonder inkom. Voor iedereen in het gezin is hier iets te doen. Speeltuin voor de kinderen, midgetgolf, jeu-de-boule, biljart, dart, en lekker zwemmen. Op zomerse dagen zetten wij comfortabele strandbedjes neer waarop je de hele dag kunt gaan liggen bakken. Wie doet je wat ?” Vult Lilian aan.

Café, cafataria en bistro verbouwd

De nieuwe uitbaters hebben bovendien flink hun handjes laten wapperen. Cafe vijverzicht, de cafetaria en de Bistro zijn verbouwd. Het is mogelijk om deze af te huren voor feesten en partijen en de Bistro prestenteert binnenkort een menukaart met eenvoudige, maar heerlijke gerechten. Via bijvoorbeeld Social Deal probeert Jan hier klanten voor te werven. “Op dit moment hebben we een actie, waarbij mensen voor € 12,90 onbeperkt spareribs kunnen komen eten”. Dit is een tijdelijke actie, maar het loopt storm.” 

Opnames tweede politiereeks "Undercover"
met Tom Waes, Anna Drijver en co....

Alhoewel Jan en Liel (zo noemt iedereen Lilian) geen onbekenden met horeca zijn, worden ze toch regelmatig verrast op dit park. Deze week nog liepen de bekende acteurs Tom Waes, Anna Drijver en Frank Lammers de bistro binnen. Ze waren daar vanwege opnames van de serie Undercover die nu reeds in NL en BE en binnenkort in BE op Netflix te zien is. “Dat maak je in de gewone horeca niet mee, de serie wordt deels op Tulderheyde opgenomen. Leuke ervaringen dus en gelukkig meestal positief. Mensen die hier komen, komen echt voor de gezelligheid. De vaste bingo op vrijdagavond trekt inmiddels veel mensen van buiten af. En dat geldt ook voor de zondagmiddag, die bekend staat als een zeer gezellige dansmiddag. Geen house of rap, maar gezellige ouwerwetse muziek, waarop lekker gedanst kan worden En we boeken regelmatig live muziek, dat is zeker zo gezellig.”.

Hemelvaart weekend 

bobbyprinsTerug naar het Hemelvaart Weekend, waar naast de Tulderheyde Hemelvaart Happening op donderdag, ook zondag volop feest zal zijn. Immers dan komen Nederlandstalige artiesten van naam en faam, op het Woonwagenfeest. Maar liefst 15 artiesten waaronder Bobby Prins, Henk Damen, Sieneke en vele anderen treden op. Kaarten kosten €15,= in de voorverkoop.

“We wilden bij de seizoensopening flink uitpakken. En volgens mij is dit best wel flink”, zegt Liel. “We verwachten hier zeker 650 bezoekers,  en zo als het er nu uit ziet, worden dat er een pak meer. “Veel mensen uit de regio bellen voor kaarten. Ik wist niet dat die Bobby Prins nog zo populair was.”

“We hopen dat wij het park een nieuw elan kunnen geven. Want dat verdient dit park wel, het heeft alles wat je nodig hebt en wij zullen op iedere wens proberen in te spelen. Kijk zeker op de facebooksite van cafe Vijverzicht als je wilt weten wat we allemaal organiseren.”