• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
donderdag 29 september 2022

frontartikel lente

Deel twee van de fotowedstrijd voor de fel begeerde Ravelse Cultuurprijs 2017 kan vanaf nu beginnen, de tweede stemronde zal er iets anders uitzien.
De bezoekers van RAWEPO kunnen tot en met 21 juni, het begin van de zomer hun drie favoriete 3 foto's belonen met hun stem.
 

Geen resultaten dit keer .....

De mensen van de Cultuurraad wilden dit keer graag de stemmingsresultaten geheim houden tot de stemming is afgelopen.....
We hebben hun wensen ingewilligd en zijn benieuwd wat er nu uit de bus zal komen ..... 
 

Publieksprijs per seizoen.

photo contestElk seizoen kunnen de bezoekers van RAWEPO voor de publieksprijs stemmen. 
U krijgt per computer slechts één enkele stemronde, maar u kan wel drie foto’s selecteren die uw stem verdienen.
Dit wil zegen dat u uw 3 favoriete foto’s kan aankruisen vooraleer u helemaal onderaan op de stemknop drukt.
Indien in één gezin meer mensen willen stemmen moet u uw drie stemmen verdelen. Anders is er kans op frauderen en dat willen we zoveel mogelijk vermijden.
Zijn uw favoriete foto’s bijv. :  6 – 12 – 18 , dan merkt u deze drie aan met de muis zodat het vinkje voor de foto zichtbaar wordt vooraleer u onderaan op de stemknop “STEM” uw stem bevestigt.
Er kan gestemd worden tot 21 juni. Via deze link (selectie )  kan u eerst de geselecteerde foto’s nog eens rustig bekijken in groter formaat.
 
 

Ook zin om enkele foto's in te sturen voor het volgende luik van de fotowedstrijd.... Laat u vooral niet tegenhouden. Neem uw camera en trek erop uit.

summer editionWil u ook nog meedoen aan de wedstrijd.... dat kan. Het volgende thema is de zomer, dat is heel erg uitgebreid en daar ligt uw kans. Probeer er wel een beetje een zomers gevoel in te leggen en een hint naar Ravels, dat is de enige voorwaarde die er wordt gesteld.
Het is opvallend hoeveel foto's van Weelde worden ingestuurd. Zijn er dan geen ambitieuze fotografen in Ravels of Poppel of zijn alle mooie plekjes soms enkel in Weelde te vinden?
Wij dachten van niet en nodigen dan ook iedereen uit Ravels en Poppel uit om mee te doen aan de fotowedstrijd, iedereen met een eigen kijk op de dingen kan met wat geduld een mooie foto maken die misschien wel de mooiste prijs in de wacht sleept.
 
Stuur maximaal 5 foto’s in een goede resolutie ( bv. 300 dpi ) of in groot formaat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dan maakt u kans om onvergetelijke roem te verwerven in onze prachtige gemeente met de seizoensgebonden publieksprijs of….. wie zelfs de prestigieuze Ravelse Cultuurprijs.
Maak er ook aub geen composities van.... er wordt gezocht naar de beste foto, niet naar een collage van foto's. 
Uw foto’s voor deel 3 – ZOMER – dienen uiterlijk op 1 september binnen zijn.
 
 

STEM HIER VOOR DE PUBLIEKSPRIJS

 

Sexy Polling: there is nothing to show!